Și laptele de nuci se va separa, dar nu vă faceți griji: agitați bine înainte de a-l folosi și va reveni împreună.

Și laptele de nuci se va separa, dar nu vă faceți griji: agitați bine înainte de a-l folosi și va reveni împreună.

AVERTIZARE: Acest conținut poate fi declanșat. Brenda Tracy, în vârstă de 45 de ani, spune că a fost agresată brutal de jucători de fotbal în 1998. Acum, călătorește în campusuri din toată țara, împărtășind povestea cu sportivii.

Când aveam 24 de ani, trăiam din nou acasă. Sotul meu devenise abuziv, asa ca am luat cei doi fii si m-am mutat cu mama. În cele din urmă, am început să mă întâlnesc cu un jucător de fotbal la Universitatea de Stat din Oregon din apropiere.

Într-o noapte, cel mai bun prieten al meu a sunat și m-a rugat să merg la apartamentul iubitului ei cu ea. El, de asemenea, era la echipa de fotbal și avea câțiva prieteni peste. Nu voia să fie singura femeie acolo, așa că am fost de acord. Nu aveam de gând să beau.

Am crescut cu un tată alcoolic și soțul meu a devenit violent când a băut, așa că am atins rar alcoolul. Dar în acea noapte, prietenul meu m-a convins să am un pahar de 4 uncii de Tanqueray și suc de portocale pe care altcineva mi l-a făcut. Zece minute după ce l-a sorbit, apartamentul a început să se rotească. Chiar înainte de a trece afară, am urmărit prietenul și prietenul ei alunecând în dormitor.

Prima dată când am venit, eram goală, pe spate și nu puteam decât să mișc capul, nu brațele sau picioarele. Patru bărbați erau în jurul meu și eram violat. Am încercat să spun „oprește-te”, dar nu am putut să vorbesc.

În următoarele șase ore, am fost în derivă și în conștiință. Îmi amintesc de bărbații care pun o sticlă de alcool în mine, precum și o lanternă. Îmi amintesc, de asemenea, de râs și de înălțare înaltă.

A doua zi dimineață, am venit, cu fața în jos pe podea, un prezervativ uscat lipit de stomac și vărsături și gumă în păr. Jetoanele și mâncarea îmi erau întinse pe corp. M-am simțit ca o bucată de gunoi. Până astăzi, este cea mai dezgustătoare zi din viața mea.

M-am ridicat și i-am spus prietenului meu că vreau să merg.https://harmoniqhealth.com De îndată ce am plecat, am început să plâng neîncrezător. Am trecut printr-o listă de verificare a lucrurilor pe care am simțit că le-am făcut greșit.

De ce am băut? Am flirtat? Nu mi s-a părut că nu am făcut nimic rău.

RELATED: Am sunat pe violonistul meu pe Twitter – Iată ce s-a întâmplat în continuare Mama a insistat să mă ducă la spital. Mă hotărâsem să mă sinucid pe drum, dar asistenta mea m-a inspirat să vreau să trăiesc și să devin asistent medical.

Pentru că aveam un motiv de viață, am decis să merg la poliție și să raportez [ce s-a întâmplat]. Toți cei patru bărbați au fost arestați. Asta în momentul în care am crezut că episodul meu de Lege și Ordine va începe.

În schimb, povestea a lovit știrea pentru că doi dintre bărbați erau jucători de fotbal din OSU. Comunitatea s-a îndreptat spre mine pentru că am încercat să le „stric” viața. Am primit amenințări cu moartea împotriva mea și a copiilor. Iubitul meu nu a vrut să aibă vreo legătură cu cazul.

Cel mai bun prieten al meu mi-a spus că, dacă mă duc în instanță, va depune mărturie împotriva mea. Când DA a insistat ca cazul meu să fie unul greu de câștigat, în ciuda tuturor dovezilor pe care le-am avut, m-am simțit atât de învins încât am acceptat să-l renunț. [Nota editorului: Cei patru bărbați nu au fost niciodată acuzați.] Cei doi jucători din OSU au fost suspendați pentru un singur meci de fotbal.

Când a fost intervievat antrenorul principal [Mike Riley], el a comentat că au fost „tipi buni” care au făcut o „alegere proastă”. Am fost uimit. Cum ar putea acest antrenor – care toată lumea a fost de acord să fie un tip stand-up – să nu facă lucrurile corecte? L-am urât mai mult decât bărbații care m-au violat.

RELATED: #WhyIDidntReport: Alyssa Milano și 9 alți supraviețuitori își împărtășesc poveștile Găsind închidere De 16 ani, am încercat să ignor ceea ce mi s-a întâmplat. La exterior, am fost o poveste de succes. Am fost la facultate și am devenit asistent medical.

M-am dus de la o mamă adolescentă pe bunăstare la un proprietar cu două mașini și un câine. Totuși, în interior, m-am luptat cu depresia, tulburarea de alimentație și ura de sine. M-am gândit la sinucidere în fiecare zi. Fiii mei au fost singurul motiv pentru care nu am trecut cu asta. Până în 2014, când am împlinit 40 de ani, am început consilierea.

Aveam nevoie de o cale de a vindeca și de a găsi închidere. Am descoperit asta într-un loc neașteptat. Eram antrenor Riley, și am putut găsi articole strălucitoare despre el până când am găsit un articol din 2011 în care a dat unui jucător o suspensie de un singur joc pentru o condamnare la violență în familie. Am decis să contactez reporterul care a scris povestea din 2011, explicându-mi ce mi s-a întâmplat.

Două minute mai târziu, reporterul a trimis un e-mail și m-a întrebat dacă vreau să-mi împărtășesc povestea. Am fost de acord din lipsă de disperare. M-am trezit de 16 ani dorind să mor.

Poate dacă aș spune povestea mea acum, lucrurile ar fi altfel. De data aceasta, a fost. Oamenii m-au crezut și au întins. Președintele OSU mi-a dat scuze publice.

Antrenorul Riley și-a cerut scuze și chiar m-a invitat să vin să vorbesc cu jucătorii săi de fotbal. Ideea m-a îngrozit, dar știam că vreau să împiedic ceea ce mi s-a întâmplat să se întâmple cu alte femei. Am fost de acord.

RELATED: 6 modalități de a ajuta un partener care a experimentat agresiunea sexuală Imagine zoom Curtoazie de Bren da Tracy Vorbind în vara lui 2016, am călătorit la Universitatea din Nebraska, unde antrenorul Riley a acceptat recent un loc de muncă. Am stat cu el o oră și jumătate în biroul său și i-am spus cât de mult îl urăsc.

S-a făcut responsabil de durerea pe care mi-a cauzat-o. Aveam nevoie de acel moment. După aceea, am intrat într-o sală de peste 100 de jucători de fotbal și mi-am împărtășit povestea.

Era foarte încordat și incomod. Am vorbit despre violul meu în detalii grafice. Apoi am recunoscut că îmi urăsc antrenorul mai mult decât bărbații care m-au rănit. „Pot raționaliza violatorii”, am spus, „dar nu pot înțelege oameni buni care nu fac ceea ce trebuie.

A face nimic nu mai face ceva. ” Discuția mea a devenit virală. Deodată, colegii din toată țara au vrut să le vorbesc sportivilor. Baylor era alături, apoi Universitatea din Oklahoma.

Am fost în peste 80 de campusuri de atunci și mi-am împărtășit povestea de peste 100 de ori. În timpul discuției mele, mă uit că bărbații devin inconfortabili. Trag tricouri peste fețe sau privesc în jos. Nu pot crede că le spun asta.

Apoi spun: „Ascultă-mă îndeaproape. Nu sunt aici pentru că cred că ești problema. Sunt aici pentru că sunteți soluția. ” Cred că aproximativ 10% dintre bărbați comit infracțiuni de violență sexuală, ceea ce înseamnă că 90% dintre bărbați nu, dar în acest 90%, unii bărbați sunt complici în tăcerea și inacțiunea lor.

Dacă femeile singure ar putea opri violența sexuală, am fi făcut-o deja. 90% dintre oamenii buni trebuie să se implice. Le vorbesc despre cum să devii activ.

Până la urmă, râd și zâmbesc. Ei fac fotografii, mă îmbrățișează și aud că sunt supraviețuitori ai violului, sau mamele sau surorile lor sunt. „Când i-ai spus fiilor tăi?” este nr. 1 întrebare pe care o primesc.

Fiul meu mai mare avea 17 ani când i-am spus în cele din urmă. Relația noastră s-a schimbat din acel moment. Nu m-a mai privit ca o mamă cu care nu s-a înțeles.

El a înțeles trauma cu care am trăit în acești ani. Astăzi, fiii mei sunt cei mai mari fani ai mei. Brenda Tracy este fondatorul Set The Expectation, un non-profit care își propune să inspire bărbații, băieții și antrenorii lor să devină soluția violenței sexuale.

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru și obțineți inspirație de zi cu zi pentru a vă trăi viața cea mai sănătoasă și fericită. Cum să vă faceți laptele de migdale Nu numai că este surprinzător de ușor, dar dacă un magazin din apropierea dvs. vinde nuci în vrac, puteți salva un pachet.

De Beth Lipton 30 iulie 2014 Publicitate Salvați Pin FB elipsis Mai multe Tweet E-mail e-mail iphone Trimiteți mesaj de tipărire Image zoom Beth Lipton Ați sărit pe banda de lapte cu migdale? Fie că încercați să evitați produsele lactate sau căutați să încorporați mai multe nuci sănătoase pentru inimă în dieta dvs., laptele de nuci este un mod ușor și gustos de urmat.

Dar dacă verificați etichetele de pe mai multe mărci cumpărate din magazin, veți găsi adesea zahăr, stabilizatori și alți aditivi – iaurt. În plus, laptele de nucă ambalat poate fi scump.

RELATED: Cele mai bune și mai rău nuci pentru sănătatea dvs. Deci, de ce să nu vă faceți singur? Laptele de migdale este excelent pentru a începe, deoarece migdalele sunt ușor de găsit și cu gust familiar.

Nu numai că este surprinzător de ușor, dar dacă un magazin de lângă tine vinde nuci în vrac, puteți salva un pachet. Tot ce ai nevoie sunt nuci, apă, un blender și niște cheesecloth. Iată cum se face: 1. Înmuiați nucile.

Începeți cu 1 cană de nuci crude, nesalțite. Puneți nucile într-un bol și acoperiți cu cel puțin 1 centimetru de apă rece și proaspătă (filtrata este cea mai bună). Asigurați-vă că bolul dvs. are puțin spațiu, deoarece nucile se vor încolți un pic. Acoperiți vasul bine și la frigider timp de cel puțin 4 ore sau peste noapte.

2. Puneți o bucată de cheesecloth peste un borcan sau alt recipient, fixând-o cu o bandă de cauciuc. 3. Scurgeți nucile într-un colizor și clătiți bine cu apă rece.

Aruncați-le într-un blender. Adăugați 1 ½ căni de apă rece și un vârf de sare (opțional). Dacă doriți să îndulciți laptele, puteți adăuga câteva amestecuri de curățare uscate în amestec sau o lingură sau două de sirop de arțar sau miere. Amestecați la cea mai mare viteză aproximativ 2 minute – doriți ca nucile să fie pulverizate complet.

Amestecați până la ½ cană mai multă apă, câteva linguri la un moment dat, pentru a o subția dacă doriți. Gustă laptele și adaugă mai mult îndulcitor sau sare, dacă este nevoie. De asemenea, puteți amesteca unele vanilie, dacă doriți. 4. Turnați încet laptele în borcan, prin cheesecloth.

Lucrați încet, astfel încât să poată trece prin cheesecloth și să nu se revină. Când trece tot laptele, adunați cheesecloth-ul și strecurați-le pentru a extrage cât mai mult lichid. Acoperiți borcanul și răcoriți.

Face aproximativ 2 – 3 căni. RELATED: 11 Milkshakes și smoothie-uri sănătoase Iată încă 5 sfaturi pentru prepararea laptelui de nucă acasă: Începeți experimentarea Puteți folosi aproape orice fel de nucă în această rețetă.

Anacardi sunt deosebit de ușori pentru că sunt moi, așa că nici nu trebuie să încordați laptele. Salvați pulpa rămasă Puteți adăuga-o în bătutul de clătite sau brioșă sau aluatul cu fursecuri, presărați-l în fulgi de ovăz sau o tocați împreună cu orezul pentru a adăuga proteine ​​într-un pilaf.

Sau întindeți-o pe o foaie de copt, transformați cuptorul în cea mai joasă setare și coaceți pulpa până când se usucă, lăsați să se răcească, apoi bateți într-un procesor alimentar până când este măcinat fin. Acum aveți mâncare de nuci – folosiți-o în locul unei părți din făină în rețete sau în loc de pesmet. Păstrați-l într-o geantă din plastic în congelator.

Jazz it up Pentru a aromatiza laptele, amestecați niște pudră de cacao neîndulcită (este posibil să aveți nevoie de un pic de îndulcitor suplimentar pentru asta) sau de condimente precum scorțișoară sau condimentul de plăcintă de dovleac. Ai putea chiar să dizolvi niște granule instantanee de cafea în vanilie și să adaugi asta.

Folosiți-l devreme și adesea Bucurați-vă de laptele de nuci în câteva zile sau se va strica. Folosiți-l oriunde v-ați bucura de lapte lactat – în cafea, peste cereale, în smoothie-uri, chiar și în rețete de coacere. Și laptele de nuci se va separa, dar nu vă faceți griji: agitați bine înainte de a-l folosi și va reveni împreună.

Faceți viața mai ușoară Dacă veți face deseori lapte de nucă, gândiți-vă să investiți într-o pungă cu lapte de nuci (10 dolari; rawnutmilkbag.com). Este mai ușor de utilizat decât cheesecloth (are un vârf reglabil, astfel încât este ușor de fixat pe un borcan) și mai verde, deoarece este reutilizabil.

RELATED: 14 ​​Hacks de gătit pe care trebuie să le încercați Beth Lipton este directorul Health Health Food. Lady Gaga îi spune lui Oprah Ea a fost „repetată” violată la 19 ani și PTSD dezvoltată Ea a dezvoltat PTSD, sau tulburare de stres post-traumatică, pentru că nu a „procesat trauma”, ea a împărtășit într-un interviu emoțional despre sănătatea mintală.

De Claire Gillespie 06 ianuarie 2020 Publicitate Salvați Pin FB elipsis Mai multe Tweet Mail Email iphone Trimite mesaj text Tipărire Oprah Winfrey ch O mare vedetă – și un subiect important – pentru a începe primul turneu pe arena națională în cinci ani. Regina show-urilor de chat s-a așezat cu Lady Gaga sâmbătă la Fort Lauderdale, Florida, în cadrul turneului „Oprah’s 2020 Vision: Your Life in Focus”, prezentat de Weight Watchers Reimagined.

  Cele două icoane au discutat timp de o oră, acoperind fibromialgia lui Gaga (ea a dezvăluit că a fost în „durere din cap până în picioare” în timpul conversației) și relația cu co-starul ei, Starley Born, Bradley Cooper (strict platonic, dar ei „A făcut o treabă foarte bună la păcălirea tuturor”). RELATED: 10 Simptome ale PTSD Toată lumea ar trebui să știe, dar principalul obiectiv al interviului a fost sănătatea mintală – și lucrurile au devenit emoționante atunci când Gaga a deschis că a fost violat „în mod repetat” de cineva pe care îl știa când avea 19 ani. „Am dezvoltat […] PTSD ca urmare a faptului că am fost violat și, de asemenea, nu am procesat acea traumă”, a spus ea pentru Oprah.

  Gaga a lăsat eșecul de a face față abuzurilor la faptul că viața ei a fost brusc răsturnată când a devenit celebră. Image zoom Jason Koerner / Getty Images „Am devenit dintr-o dată vedetă și călătoream lumea mergând de la camera de hotel în garaj la limuzină în scenă și nu m-am ocupat niciodată de ea, și dintr-o dată am început să experimentez asta durere intensă incredibilă în întregul meu corp care a imitat boala pe care am simțit-o după ce am fost violată ”, a spus ea. RAINN (viol, abuz) Rețeaua națională Incest), cea mai mare organizație împotriva violenței sexuale din SUA, spune că lucrul cu un terapeut după abuzul sexual îi poate ajuta pe supraviețuitori să depășească unele dintre provocările cu care s-ar putea confrunta.

Comments are closed.

image image image